19 Mart 2018

Brend Jeep ponovo na bini sa Rolingstonsima

  • Brend Jeep zvanični je sponzor evropske turneje „STONSI - BEZ FILTERA“.
  • Turneja će obuhvatiti Ujedinjeno Kraljevstvo, Francusku, Nemačku, Češku i Poljsku od 17. maja do 8. jula.
  • Svi modeli iz game brenda Jeep pojaviće se na ovim događajima kao gostujuće zvezde koje će pružiti jedno uzbudljivo iskustvo brenda.

Rolingstonsi kreću na još jednu turneju ovog leta a brend Jeep® biće njihov zvanični sponzor i ovog puta.

Tokom turneje „STONSI - BEZ FILTERA“ održaće se 14 koncerata u 2018. godini u Ujedinjenom Kraljevstvu, Irskoj, Francuskoj, Nemačkoj, Češkoj i Poljskoj u periodu između 17. maja i 8. jula.

Brend Jeep biće uz bend po treći put, dok se Mik Džeger (Mick Jagger), Kit Ričards (Keith Richards), Čarli Vats (Charlie Watts) i Roni Vud (Ronnie Wood) budu upuštali u još jednu avanturu od koje se očekuje da zaseni neverovatan uspeh rasprodate prošlogodišnje evropske turneje. Partnerstvo između brenda Jeep i Rolingstonsa počelo je 2014. godine na poznatoj evropskoj turneji „14-ta gori“ (14 On Fire).

Kroz ovo partnerstvo ponovo se udružuju dve legende koje imaju mnogo toga zajedničkog - Stonsi, koji su napravili revoluciju u rok muzici svojim prepoznatljivim zvukom i stilom, i Jeep, legendarni svetski brend koji proizvodi terenska vozila i koji već više od 75 godina predstavlja najoriginalniji izraz slobode i avanture u vožnji.

Kao produkcija kompanija Concerts West/AEG Presents, turneja „STONSI - BEZ FILTERA“ počeće u Dablinu (Irska) 17. maja, a nakon toga seli se u London (22. - 25. maj), Sautempton (29. maj), Koventri (2. jun), Mančester (5. jun), Edinburg (9. jun) i Kardif (15. jun) u Ujedinjenom Kraljevstvu, nakon čega se vraća u London na stadion Tvikenhem (Twickenham) 19. juna. Nakon toga, turneja se seli u Berlin u Nemačkoj (22. jun), Marsej u Francuskoj (26. jun), Štutgart u Nemačkoj (30. jun), Prag u Češkoj (4. jul) i na kraju u Varšavu u Poljskoj (8. jul).

 

Na svim ovim koncertima, Jeep postava imaće glavnu ulogu, sa posebnim mestima gde će fanovima pružiti uzbudljivo iskustvo upoznavanja sa brendom - kako na mestu održavanja koncerta, tako i na društvenim mrežama - i uvesti ih u svet rok muzike i legendarnih terenaca.

U Torinu, 19. marta 2018. godine

Najnoviji video snimci

Napredna pretraga

Traži...

Od
Do
Traži

Slike


Preuzmite

Datoteka priloga