16 Mart 2018

Gama brenda Fiat Professional sponzor Svetskog šampionata u motokrosu FIM MXGP

 

Već treću godinu za redom, brend dostavnih vozila FCA grupe zvanični je sponzor Svetskog šampionata u motokrosu FIM MXGP koji je sada u Evropi nakon starta u Argentini. Branilac titule Toni Kairoli (Tony Cairoli) ima ulogu ambasadora brenda – devetostruki svetski šampion jeste sve ono što čini ambiciju brenda koji se brzo razvija

 

Svetski šampionat u motokrosu FIM MXGP stiže u Evropu. Nakon otvaranja u Patagoniji, motociklisti će se uputiti na stazu u Falkensvardu u Holandiji koja će biti domaćin prvog zadatka na Starom kontinentu u nedelju, 18. marta. Branilac titule je Toni Kairoli koji je završio prvu trku kao prvoplasirani i drugu kao drugoplasirani, i sada može da se pohvali sa 47 bodova na tabeli, deleći vodeću poziciju sa svojim glavnim rivalom. Toni Kairoli je ambasador brenda Fiat Professional, a Fiat Professional će biti zvanični sponzor šampionata treću godinu za redom. Uz svetskog šampiona je model Fullback Cross, pikap iz game brenda Fiat Professional, i Ducato 4x4, vozilo za sve terene koje pruža više mogućnosti za vožnju modela Ducato u poslovne svrhe ili tokom svog slobodnog vremena.

 

Nije slučajno što se Fullback Cross i Ducato 4x4 smatraju „herojima“ zvanične flote Svetskog šampionata u motokrosu FIM MXGP. Ova vozila su savršena za posao i za slobodno vreme. Fullback Cross je robustan, pouzdan i ima impresivni kapacitet tovarnog prostora. Može da se pohvali korisnom nosivošću od preko jedne tone i sa preko tri tone vučne snage. Štaviše, koristeći pogon na sva četiri točka i elektronski birač režima sva četiri točka (4WD), ovo vozilo lako može da savlada i najteže terene u najzahtevnijim uslovima, kao u slučaju prevoza teškog tovara van puta. Ducato 4x4 je vozilo za sve terene sa stalnim pogonom na sva četiri točka sa dva razvodnika pogona i automatskim centralnim diferencijalom sa visko-spojnicama. Ovaj uređaj omogućava odgovarajuću raspodelu obrtnog momenta na prednjim i zadnjim točkovima i time obezbeđuje optimalno prijanjanje po blatu, snegu ili pesku. Ducato 4x4 takođe nudi čvrstinu i performanse kroz posebnu opremu koja teži da iskoristi čitavu korisnu nosivost modela pri savladavanju terena.

 

Zajedno sa drugim vozilima iz game, Fullback Cross i Ducato biće prisutni na štandu brenda Fiat Professional postavljenom u posebno pripremljenom prostoru na svim trkama šampionata MXGP.

 

Partnerstvo brenda Fiat Professional i Svetskog šampionata u motokrosu FIM MXGP zasniva se na deljenju autentičnih vrednosti koje podrazumevaju entuzijazam, odlučnost i neprestanu posvećenost, sve ono što Toni Kairoli nosi u sebi. Kairoli donosi svoju prepoznatljivu istrajnost i hrabrost u ovu sezonu svetskih šampionata, podražavajući svu ljubav prema izazovima koja je glavna odlika brenda Fiat Professional. Nakon veoma uspešne 2017. godine, Fiat Professional sprema se za uzbudljivu 2018. punu inovacija i novih razvoja koji će još bolje upotpuniti gamu i pratiti scenu motokrosa i različitih etapa svetskog šampionata.

 

Fiat Professional napravio je posebnu ponudu za sve ljubitelje šampionata MXGP. Gledaoci bilo koje etape evropskog dela šampionata imaće priliku da dobiju garanciju od pet punih godina ukoliko budu kupili novo dostavno vozilo iz game.

Najnoviji video snimci

Napredna pretraga

Traži...

Od
Do
Traži

Slike


Preuzmite

Povezane slike


Datoteka priloga