30 Septembar 2014

Kompanija DHL obnovila svoj vozni park vozilima marke FIAT

Svečanim uručivanjem ključeva i primopredajom automobila marke FIAT u hotelu Metropol, završena je isporuka poslednjih 19 od ukupno 21 vozila, kompaniji DHL od strane Fiat Automobili Srbija. Modeli Fiat 500L i Fiat Punto VAN, su samo dodatak voznom parku ove kompanije koja osim ovih modela poseduje i Fiat Ducato i Fiat Doblo.

„Kompaniji kao što je DHL brzina i kvalitet predstavljaju ključ uspeha. Veoma je važno u svom poslu imati dobrog partnera. Saradnja sa kompanijom FIAT datira više od dvadeset godina i nadamo se da ćemo sarađivati i u budućnosti na obostrano zadovoljstvo″, izjavio je ovom prilikom g.din Darko Babić direktor DHL.

„Kompanija FAS prepoznala je u DHL strateškog i pouzdanog partnera i nadamo se da će naša vozila biti namenjena obavljanju efikasnog i uspešnog poslovanja i u budućnosti″, izjavio je g.din Umberto Janućeli , Komercijalni direktor kompanije FIAT Automobili Srbija.

Ostvarivanjem saradnje sa kompanijom DHL, kompanija Fiat Automobili Srbija još jednom je potvrdila poverenje svojih partnera, koje je stekla zahvaljujući ulaganju u proizvodnju. Svojim proizvodnim paketima namenjenim flotama kompanije se na najbolji mogući način prilagođava specifičnim potrebama svih svojih klijenata.

DHL je vodeća svetska kompanija u oblasti poštanskih i logističkih usluga. Pored međunarodnog ekspresnog kurirskog transporta pošiljaka “Od vrata do vrata”, DHL nudi drumski, brodski i železnički transport robe. DHL primenjuje najsavremenija logistička rešenja za privredu, pružajući usluge skladištenja, carinjenja i distribucije u međunarodnom i domaćem saobraćaju.

Najnoviji video snimci

Napredna pretraga

Traži...

Od
Do
Traži

Slike


Preuzmite

Datoteka priloga