Prijavi se na bilten

Prijavi se na bilten Stellantis Communications i budi u toku na svim vestima.

22 May 2013

Nova „FIAT Ducato Camper“ fan stranica je aktivirana na Facebooku

Fiat Ducato Camper fan stranica na Facebook-u je novo Fiat Professionals virtuelno mesto sastajanja za sve ljubitelje „boravka na otvorenom“ potvrđujući svoju usmerenost kako ka društvenim mrežama (već dugo su prisutni na glavnim kanalima kao što je Google+, Facebook i Youtube), tako i ka rastućem broju ljubitelja odmora sa kamp prikolicom.

 

  • Fiat Professional započinje aktivan dijalog između brenda i njegovih fanova koji su strasni ljubitelji slobodnog vremena sa svojim najvrednijim 'društvenim' vozilom - kamp prikolicom na Ducato osnovi
  • Trenutno dostupna na italijanskom i engleskom, Fiat Ducato Camper fan stranica omogućava korisnicima da intervenišu, komentarišu i učestvuju sa slikama i pričama o svojim putovanjima
  • Lider u proizvodnji šasije, sam brend nudi informacije i usluge kroz Fiat Ducato Camper Mobile aplikaciju, internet sajt www.fiatcamper.com i ekskluzivni besplatni telefon za ovu kategoriju korisnika

Fiat Ducato Camper fan stranica na Facebook-u je novo Fiat Professionals virtuelno mesto sastajanja za sve ljubitelje „boravka na otvorenom" potvrđujući svoju usmerenost kako ka društvenim mrežama (već dugo su prisutni na glavnim kanalima kao što je Google+, Facebook i Youtube), tako i ka rastućem broju ljubitelja odmora sa kamp prikolicom.

Konkretno,  kod modela Fiat Ducato, sam brend predstavlja ne samo eksperta i lidera u proizvodnji šasija (više od dve od tri kamp prikolice prodate u Evropi su napravljene na Ducato osnovi), već i promotera sistema integrisanih proizvodnih usluga izuzetnosti koja prati kupce u njihovom nesmetanom, zadovoljavajućem i ekološkom iskustvu putovanja. Kupcu pruža informacije, usluge i rešenja visoke tehnologije, od Fiat Ducato Camper Mobile aplikacije www.fiatcamper.com internet sajta, do ekskluzivnog besplatnog broja telefona i mreže servisa rasprostranjenih širom Evrope. I danas, sa svojim „najdruštvenijim" vozilom, kamp prikolicom na Ducato osnovi, započinje aktivan dijalog između brenda i onih strasnih uživalaca slobodnog vremena.

Trenutno dostupna na italijanskom i engleskom jeziku, Fiat Ducato Camper fan stranica na Facebook-u dozvoljava korisnicima da intervenišu, komentarišu i učestvuju u životu same stranice sa slikama i pričama o svojim putovanjima. Zajednica vlasnika kamp prikolica može ovde pronaći zanimljive činjenice o Fiat Ducato modelu koji je rođen da bude kamp prikolica jer je zamišljen i razvijan u saradnji sa glavnim evropskim proizvođačima kamp prikolica od svoje idejne faze. Na ovaj način je stvoren proizvod, koji zadovoljava sve zahteve ljubitelja boravka u prirodi. Uzevši u obzir moguće kombinacije karoserije, kapaciteta i motora, rekordnih 700 specijalnih verzija kamp prikolica se mogu dobiti, tj. jedna trećina od ukupnog broja Ducato izdanja.

Fiat Ducato Camper fan stranica je savršen odgovor na rastući interes za svet digitalnih usluga koji pokazuju klijenti Fiat-ovih komercijalnih vozila, a potkrepljen je internetanketom na sajtu www.fiatcamper.com gde su korisnici izrazili zadovoljstvo Facebook stranicom posvećenom svetu Ducato kamp prikolica.

Sa preko 35.000 poseta mesečno, portal www.fiatcamper.com sve češće posećuju i vlasnici kamp prikolica iz svih krajeva Evrope koje interesuju usluge, informacije, detaljne tehničke analize, novosti i događaji, da ne pominjemo specifične funkcije kao što je "analiza šasije", koja im pokazuje da li  su njihove kamp prikolice u skladu sa najnovijim tehničkim konceptima. Ostale funkcije ovoj sajta koje se koriste u velikom broju uključuju i opciju "Pronađite servis", koja vam omogućava brzu pretragu po državama, i izuzetno je korisna onima koji planiraju da putuju i koji traže ažuriranu listu servis centara koji se nalaze pored trase kojom putuju.

„Fiat Ducato Camper Mobile" je takođe zabeležio veliki uspeh. To je aplikacija za pametni telefon (Android i IOS) koja je preuzeta već više od 16.000 puta i besplatno je dostupna na italijanskom, engleskom, francuskom, švedskom i nemačkom jeziku. Ova aplikacija bogata korisnim uslugama i sadržajima će praviti društvo kupcima Fiat Ducato vozila kroz 14 evropskih zemalja, nudeći informacije o mestima za kampovanje, parkinzima i mestima koja bi bila interesantna turistima, kao i opciju kontaktiranja najbližeg dilera, Službe za brigu o kupcima ili pomoć na putu.

Ukratko, Fiat Professional se namenjen ljubiteljima slobodnog vremena kao pravi "saputnik na putovanju" koji uzima u obzir svaki aspekt odmora u kamp prikolici pružajući informacije, usluge I rešenja kako putem novih digitalnih alata tako i na tradicionalniji način - putem uvek uslužnog - besplatnog telefona: 0080034281111 (alternativa: +39 0244412160).  Ovo je ekskluzivna usluga za ovu kategoriju kupaca, i aktivna je 365 dana u godini, 24 sata na dan, sa zaposlenima koji govore 13 jezika.

 

Ostali sadržaji