Prijavi se na bilten

Prijavi se na bilten Stellantis Communications i budi u toku na svim vestima.

14 Feb 2017

Prevoz putnika s pogonom na metan

Isporukom prva dva vozila FIAT DUCATO minibusa za prevoz 15 osoba + 1 (vozač) na CNG iliti pogonom na metan, u Nikom autu u Kragujevcu započeta je saradnja sa kompanijom “Visokogradnja” koja vrši transport putnika sa i do aerodroma Niš.

Prevoz putnika s pogonom na metan


FIAT Ducato minubus 15+1 s pogonom na CNG prevozi putnike sa niškog aerodroma

Beograd, 14. februar 2017. - Isporukom prva dva vozila FIAT DUCATO minibusa za prevoz 15 osoba + 1 (vozač) na CNG iliti pogonom na metan, u Nikom autu u Kragujevcu započeta je saradnja sa kompanijom “Visokogradnja” koja vrši transport putnika sa i do aerodroma Niš.

U pitanju su luksuzno opremljeni minibusevi s pogonom na metan, sa motorom od 3,0 CNG sa 136 KS. U pitanju su putnička vozila M2 kategorije, sa pojasevima u tri (3) tačke, rukonaslonima i povišenim sedištima, MSR + ASR + Hill holder opcijom, ESC -elektronskom kontrolom stabilnosti, FPS sistemom (sistem za prevenciju požara), comfort ogibljenjem za prevoz putnika, ojačanim zadnjim vešanjima i s maksimalnom brzinom od 150km/h. Pogonsko gorivo je metan/ bezolovni benzin, sa emisijom CO2 (g/km ) od 234.

Kompanija FCA Srbija i ovom prilikom ističe dodatno upotrebu i korišćenje vozila na alternativni pogon koja donose mnogobrojne prednosti – rentabilnost, zaštitu životne sredine i uštedu novca. Zahtevi tržišta u pogledu ekologije su sve prisutnija na globalnom ali i na lokalnom nivou i FCA Grupacija u svojoj ponudi ima vozila na alternativne vrste pogona. Cilj je, između ostalog, da se promeni potrošačka svest kod kupaca kako bi se i oni sami prilikom kupovine, sve više odlučivali za nova i ekološki čistija vozila i samim time mislila na životnu sredinu u kojoj žive.

Kompanija FCA Srbija je apsolutni lider na tržištu u prodaji lakih komercijalnih vozila sa tržišnim udelom od 36,6 % u 2016.g.

Kompanija FCA Srbija generalni je distributer i uvoznik automobilskih brendova
FIAT, Alfa Romeo, FIAT Professional, Jeep i Abarth.

Prijavi se na bilten.

PRIJAVI SE SADA